Noul Akcent de Romania, Boy Band-ul Station 4 lanseaza un videoclip super hot

blank

Dupa despartirea trupei Akcent care timp de 12 ani a dominat ideea de Boy Band autohton, iata ca Sorin si Mihai au predat stafeta celor 4 tineri super fresh de la Station 4!

station 4 - iubirea taDupă ce și-au marcat începutul carierei muzicale prin intermediul piesei Facebook Love, iată că a venit timpul ca băieții de la Station 4 să culeagă roadele succesului și le ofere fanilor un nou motiv de bucurie, la început de 2014.

Cel mai fresh boyband din Romania, cunoscut publicului datorită participării la emisiunea X Factor sau Eurovision finala din Romania, lansează astăzi cel de-al doilea videoclip din cariera lor artistică, pentru piesa Iubirea Ta.

Sub regia lui Gabriel Hennessey, artiștii Mango Records nu abdică de la stilul tineresc cu care ne-au obișnuit, păstrând accentele romantice în versurile single-ului compus de către Dorin Oswin. De această dată, însă, ne surprind cu un videoclip îndrăzneț, destul de HOT, marcând începutul unei noi imagini a trupei, care, odată cu sosirea lui Andrei, s-a relansat în formula inițială de patru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.