Nou single Filip – Life Goes On – video –

” Life Goes On (Laleina)” este inspirata chiar din viata artistului, mereu indragostit si in cautarea sursei perfecte de inspiratie.

10626473_780529295331694_4251432664402665854_nO gasesti… o pierzi… viata merge inainte. Iar Filip deschide un nou capitol al vietii si carierei sale.

Filip sau Adrian FIlipidescu :

Nascut in Bucuresti sub zoia leului, profesor de muzica, solist vocal, actor, textier si compozitor ( fiind co-producatorul mai multor piese: Filip – Life Goes On(Laleina), Fly Project – Toca toca, Mandinga feat. Fly Project – Hello, Dj Rynno – Feel, Dj Rynno – Save me, Dj Rynno – Lies, Dj Rynno – Deep, Dj Rynno – Gossip, Kristine – Anna Bahebak, Miryam – One Love, Senzual – Kiss kiss, Senzual – Papi papi …), FILIP (cum este cunoscut in showbiz) isi incepe cariera muzicala la varsta de 8 ani, pornind de la Palatul Copiilor.

A cantat in grupul Minisong, a absolvit Scoala Populara de Arta, Conservatorul si Facultatea de teatru – actorie-film ( Fiind premiat pentru rolul principal ca ” Cel mai bun actor de comedie ” in cadrul festivalului de international de teatru cu piesa ” Don Juan se intoarce din razboi “, regizat de: Damian Crasmaru ). A jucat in sitcom-uri, in piese de teatru si in reclame de mic.

Intre 2oo2 si 2oo5 a activat ca solist vocal in trupa Marfar ( Pop-Rock)

In 2oo5 cunoaste succesul la nivel international in trupa Yarabi, unde activeaza pana-n 2o1o ca solist vocal.

Formatia Yarabi a reusit sa intre in topurile muzicale din strainatate si nu numai. Radiouri din mai multe tari, precum: Spania, Franta, Germania, Polonia, Bulgaria, Turcia, Albania, Egipt si multe altele.. difuzeaza piesele “El Sila”, “Yarabi”, “I amar”

Actor, fondator si coordonator al trupei de improvizatie (teatru sport) iMproFeelShow ” De-a lungul vremii, Filip a reusit sa imbine cu succes o cariera in muzica, actorie si invatamant…

In prezent fiind muzician (solist vocal, compozitor, textier ) si actor, Filip porneste acum pe drumul succesului, intr-o cariera solo cu piesa ” Life Goes On (Laleina) “, pregatindu-ne si alte surprize, proiecte noi, un featuring care va iesi curand pe piata muzicala dar si proiectele de improvizatie cu trupa de teatru iMproFeelShow…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.