Ava vine cu un nou stil muzical pe piata muzicala din Romania – video –

AVA lansează noul ei single “So Cold”, varianta în limba engleză a piesei “Tot mai Rece”, o melodie cu un mesaj puternic despre experiențele și rănile lăsate de dragoste și despre cum ne pot afecta.

    “So Cold” este compusă de Salloum Damia, Acsinte Florin, Ava și Micu Dorian și este orchestrată de Acsinte Florin și Mihai Grecan.

AVA (Andreea Avarvari) este bine cunoscută publicului datorită participării ei la Vocea României în 2014, în urmă căreia a decis să se lanseze pe piață muzicală din România. AVA are o experiență de 8 ani ca și solistă și are colaborări cu artiști foarte cunoscuți precum: Loredana Groza, Cătălin Crișan, Delia, Andra, Feli, Damian Drăghici, Alex Velea, Antonia, Sișu, Puya , El Nino și alții. În ceea ce privește cariera solo, AVA este un artist independent, care își promovează piesele originale, dorindu-și să ajungă la inimile cât mai multor oameni prin mesajul ei, muzica.
Pe 4 iulie 2018, AVA și-a lansat primul single solo pe canalul ei YouTube, “Fluturi în stomac,” piesă care a fost scrisă de Feli. “Fluturi în stomac” a fost primită foarte bine de către publicului și colaboratorii ei din industria muzicală românească. Recent, AVA a lansat primul EP, intitulat “27”, ce include 6 piese, precum: “Am vorbit cu inima”,Nu te cred”, “Divided Love ” So Cold, “Tot mai Rece” și “Fluturi în stomac”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.