Nathan Fake a lansat Hard Islands


 In anul 2009, Nathan Fake va lansa un album care propune acid, house si techno, pe care l – a intitulat "Hard Islands".
Acesta este cel de – al doilea album lansat de Fake, cu Border Comunity.




Hard Islands Tracklisting:

1. The Turtle
2. Basic Mountain
3. Castle Rising
4. The Curlew
5. Narrier
6. Fentiger

Border Comunity a lansat albumul lui Nathan Fake, intitulat "Hard Islands" pe data de 18 mai 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.