Muzica , dance , party … – video –

EDM logoEDM generation este un proiect gândit de trei tineri, care au studiat piata evenimentelor circa de trei ani de zile și au constatat faptul că lipsesc din țara noastra eveneimte EDM, unde să te distrezi numai pe muzică electronică de calitate, fără muzică comercială.
După trei ani de cercetare, am considerat faptul că este momemntul sa realizăm ceva unic și nou, deoarece publicul din țara dorește asa ceva.
In primul rând vrem sa subliniem faptul că vrem ceva unic, nu niște petreceri normale, vrem să suprindem publicul cu ceva nou la fiecare eveniment, cu un show audio-visual de calitate.
Am inceput cu niste EDM party-uri , insă vrem să crestem de la eveniment la eveniment, să introducem de fiecare data ceva nou, iar in viitorul apropiat vrem sa organizăm concerte de acest gen sau chiar si festivaluri.Primul nostru eveniment a avut loc in luna martie, iar momentan lucrăm de a organiza al doilea, unul de dimensiune mai mare.
In momentul de față colaboram cu unul dintre cei mai talentați Dj din tara, Pascovski V., iar in viitorul apropiat vrem să aducem nume importante din afara țarii, punand mare accent pe genul de electro-house, edm. In viitorul apropiat vrem ca la toate evenimentele noastre sa aducem DJ cunoscuti.
In concluzie vrem sa transmitem iubitorilor de muzică electronică, faptul că vor avea șansa de a se distra la evenimente EDM și in țara, unde vom garanta un show la fiecare eveniment organizat de noi.
Multumim tuturor pentru sprijin și ne vedem in curând la evenimentele organizate de EDM generation. 😉

Partener : Radio Deea  🙂

EDMAftermovie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.