Mellina isi prezinta povestea de dragostea in noul videoclip “SuReina”

Mellina, intrepreta hit-ului “1ndragostit”, revine in peisajul muzical cu un nou single fresh . “SuReina”, ce se bucura si de un super-videoclip filmat in Cipru.

MellinaVideoclipul “SuReina” este regizat de Raluca Nastase, fiind la a 3-a colaborare cu Melina, iar filmarile au avut loc in Cipru, la Kyrenia Castle si Golden Beach.

Clipul prezinta povestea unei femei de serviciu mai putin norocoase care se indragosteste de un barbat foarte frumos. Asa ca vom vedea in clipul acesta si o “Mellina” mai urata ca niciodata. Ea devine, in visul ei,regina lui. Scenele din clipul “SuReina” sunt foarte reale, personajul masculin fiind chiar iubitul Mellinei, Deniz Kizilokgil – un cunoscut avocat din Cipru. “A fost o adevarata placere sa filmez acest clip cu Deniz. Totul a venit de la sine, foarte natural, regizorul neavand nevoie sa ne dea prea multe indicatii scenice”, povesteste frumoasa artista.

“Eu si Deniz cunoscut in ianuarie la o sala de fitnes in Cipru. La acel moment am discutat foarte putin. Apoi eu m-am intors in Romania. Dupa cateva luni am revenit in Cipru pentru a filma clipul single-ului Sureina si stiam ca il vreau pe el la mine in clip. M-am dus la sala respectiva cateva saptamani bune in speranta ca ne vom reintalni si asta s-a si intamplat. L-am intrebat daca e interesat sa fie personajul masculin in noul meu videoclip si spre fericirea mea a acceptat. Dar pana in momentul inceperii filmarilor ne am cunoscut mai bine si pur si simplu ne-am indragostit unul de celalalt. Si asa a inceput o frumoasa poveste de dragoste… Asa ca trebuie sa recunosc ca tot ce se vede in clip este adevarat”, adauga Mellina.

Titlul “SuReina” inseamna “Regina Lui” iar piesa vorbeste despre dragostea puternica si devotamentul dintre doi oameni indragostiti. Piesa este produsa in totalitate de Mellina. “Am incercat sa fac o piesa pozitiva de dragoste, am inceput piesa in Romania si am finalizat-o in Cipru. Am mare incredere in aceasta piesa si sper sa va placa”, mai spune ea.

 

http://youtu.be/PhI6LcukJSQ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.