Mango Records lansează un nou artist în peisajul muzical autohton – Teodora Sima

Culoare, dinamism și multă, multă iubire – cât pentru o toamnă blândă și frumoasă.

Cam asta a strâns Teodora Sima în videoclipul și versurile primului său single- You Keep The Love.  Are 20 ani, cântă de la 7 ani și în tot acest timp a avut grijă să strangă câteva premii importante din domeniul muzical. Vocea Teodorei Sima nu poate trece neobservată, mai ales când este însoțită de o personalitate atât de plăcută. Are toate atuurile pe care Mango Records le caută la un artist, așadar nu a fost deloc greu să ne hotărâm să o preluăm în echipa noastră.

Prima sa piesa este însoțită de un videoclip filmat în mai multe locații din București, sub regia lui Victor Doldor, despre care Teodora spune că: „Descrie o iubire adolescentină, o dragoste pură. O zi din viața mea!”.

Provocare unui nou început de drum și pasiunea pentru muzică sunt cele mai importante lucruri care au stat la baza acestui proiect marca Mango Records, însă cuvintele vorbesc mai puțin decât poate piesă să vă transmită. Vă invităm, așadar, să ascultați primul single al Teodorei Sima – You Keep The Love și să vă convingeți singuri dacă avem sau nu dreptate!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.