Magia muzicii electronice continua si weekend-ul viitor Tomorrowland 2019 – Video –

Tomorrowland a fost înfiinţat în 2005 de fraţii belgieni Manu şi Michiel Beers, care s-au inspirat din festivalul olandez Mysteryland, cu scopul de a crea un eveniment diurn de muzică electronică, care a devenit un punct de reper la nivel european şi care la ultima ediţie a reunit peste 400.000 de participanţi si cu siguranta in acest an, acest numar va fi depasit fara nici o problema spun organizatorii evenimentului.

Tomorrowland este unul din cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, organizat anual (începând cu 2005) în orașul belgianBoom.

Tomorrowland are în prezent douăzeci și șase de parteneri oficial, printre care Pepsi Max, Budweiser și Brussels Airlines, care desfășoară diverse activități pentru promovarea festivalului.

Din 2011, Tomorrowland a filmat evenimentul și a postat seturile pe YouTube. Filmul este folosit și pentru a crea o înregistrare video oficială, în care se pune accentul pe participanții la festival cu scopul de a extinde vânzările de bilete pentru anul următor. Echipa de filmare este compusă din aproximativ 200 de editori, producători și cameramani.  Canalul de YouTube al Tomorrowland-ului are 37,4 milioane de vizionări și peste 250 000 de like-uri în august 2015 și peste 7,2 milioane de abonați începând din septembrie 2018.  În altă sursă pe social media, Tomorrowland are peste 6 milioane de abonați pe Instagram  și peste 2,4 milioane de abonați pe Twitter.

Tomorrowland este si va ramane cel mai mare eveniment de muzica elecronica din lume desfasurandu-se în orașul belgian Boom (16 km la sud de Antwerpen și 30 km nord de Bruxelles), pe șaisprezece scene aflate pe o suprafață de 75 de hectare, scena principală întinzându-se pe 160 de metri și cântărind 138 de tone. 

Nu uita si weekend ul urmator, 26, 27, 28 Iulie publicul prezent la acest grandios eveniment, va avea parte de seri magice cu muzica electronica.

Asta da eveniment de muzica electronica!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.