Lansare piesa “PORQUE QUIERO VERTE AHORA” – Dayah Mari

Cantareata Maria Andreea (cunoscuta publicului sub numele de Dayah Mari) face o colaborare inedita cu un cantaret chilian,Jose Luis Perez pentru o frumoasa balada de dragoste.

JLP 010jjjVersurile apartin atat cantaretei romance cat si lui Jose Luis. “Ideea aceasta s-a nascut intr-o seara,cred ca eram in luna februarie , cand pur si simplu am inceput sa fredonez refrenul. I-am prezentat ideea lui Jose Luis,care de mult vroia sa facem o balada, si am facut amandoi versurile,eu de aici,el de acolo si uite asa s-a nascut ” Porque quiero verte ahora”. Pentru cei ce nu inteleg versurile in piesa vorbim despre dorinta de a revedea persoana iubita si de a-I auzi vocea cat mai des.

Muzica este semnata Eduardo Pinto, producatorul spaniol cu care Jose Luis colaboreaza pentru cel de-al doilea album al sau.

Maria Andreea nu este la prima colaborare internationala,ea colaborand in anul 2011 pentru piesa Inside my dream cu o parte din echipa care lucra cu Eminem la inceputurile acestuia, in Detroit.

Asadar, o cantareata romanca, un cantaret chilian si un producator spaniol…ocolul lumii pentru a transmite un mesaj frumos de dragoste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.