Ionel Istrati da trezirea cu un nou single: Wake Me Up

Ionel Istrati este unul din cei mai iubiti interpreti din Republica Moldova, cunoscut si in Romania odata cu participarea la primul sezon “Vocea Romaniei”, unde s-a remarcat printr-un show de zile mari, oferindu-le telespectatorilor o doza nebuna de energie si pozitivism.

 

Wake Me Up 2Dupa concurs a urmat lansarea piesei Eu numai, numai, care s-a bucurat de un real success in randul ascultatorilor.

Acum Ionel Istrati ne incanta cu o noua piesa, Wake Me Up, compusa de Randi (Famous Production), si un clip pe masura, alaturi de modelul Victoria’s Secret, Xenia Deli. In noul videoclip cei doi sunt suprinsi in ipostaze tandre pe o plaja pustie din Maldive, culminand cu momente incendiare, in care frumoasa moldoveanca renunta la haine. Xenia Deli a mai aparut in videoclipuri ale unor artisti de renume, precum Enrique Iglesias sau Calvin Harris.

Noul clip este unul elaborat, iar filmarile au durat 5 zile si se bucura deja de success, avand sute de mii de vizualizari, in doar cateva zile de la lansare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.