International radio Festival – Elvetia & Marea Britanie

International Radio Festival

International Radio FestivalFestivalul international de radio va avea un extra event in aceasta vara, pe perioada desfasurarii Jocurilor Olimpice din Londra.

Nu numai ca luna septembrie este cea mai buna perioada a anului pentru a vizita frumosul oras elvetian, dar marcheaza si inceputul unui nou sezon la multe statii radio din lume. Aceste detalii fac din IRF un eveniment in care se face schimb de experienta, de contacte, cunostinte, sau de impartasirea unor idei pozitive pentru programele radio. IRF este inspiratie!”, a declarat von Daniken.

 

 

 

 

 

2012 London Olympic Edition of the IRF

Pe langa editia a treia a festivalului, conducerea IRF a anuntat o aparitie speciala in Londra, pe perioada desfasurarii Jocurilor Olimpice, programate pentru vara acestui an. “House of Switzerland” se va intitula aceasta initiativa, care se va intinde pe o perioada de trei saptamani. IRF va oferi participantilor tot ceea ce este mai bun in materie de programare muzicala si playlist va aduce pe scena evenimentului trupe si artisti.

Statiile radio invitate vor avea programe live transmise pe FM, lucru care va permite accesul la cei mai importanti oameni de radio din lume si la programele acestora. “On AIR Awards” un premiu special introdus in anul 2011 va celebra si recunoaste ceea ce este mai bun in marerie de programare muzica “on-air”.

 

Darryl von Daniken despre IRF

 

 

Radio DEEA la International Radio Festival Zurich 2011

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.