Connect
To Top

Vibratii electronice. De 21 de ani

La ceas de toamnă, Radio DEEA sărbătorește 21 de ani de la prima emisie în eter, realizată din pitorescul Onești. #DEEAtunci însă, vibrăm în synth cu clubbing-ul bucureștean.

Anii au trecut, dar pasiunea pentru muzica electronică de calitate a rămas aceiași, echipa permițând radioului să evolueze în trend cu exigențele publicului și a muzicii electronice ce cunoaște o reinventare permanentă.

Ne-am dorit întotdeauna să fim alături de ascultătorii noștri, să ne diferențiem de concurență printr-o voce diferită tradusă prin ambiție și perseverență, dar, mai presus de orice, să ducem muzica electronică acolo unde știm că îi este locul: în sufletele voastre.

Vă mulțumim pentru experiențele de până acum, pentru prieteniile pe viață, pentru lecțiile învățate, precum și pentru suportul și sprijinul constant pe care ni le-ați acordat.

#DEEAceea, cei 21 de ani vrem să îi dedicăm celor ce ne-au stat alături, fie ei cei care ne-au strâns în brațe, fie cei ce ne-au tras de urechi atunci când am meritat-o… adică vouă tuturor! Mulțumim pentru masivul „suport”!

Și promitem că și #DEEAacum înainte tot despre voi va să fie!

*Radio DEEA nu este un business în format radio. Este visul unei echipe de voluntari care îşi urmăresc pasiunea pentru muzica electronică la ore târzii din noapte.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.