Infected Mushroom lanseaza albumul Legend Of The Black Shawarma


LEGEND OF THE BLACK SHAWARMA este bazat pe sunetul caracteristic pieselor Infected Mushroom, tranceul psihedelic. ,
Noul album apare dupa cel din anul 2007, intitulat "Vicious Delicious".

Legend Of The Black Shawarma Tracklisting:

 1. Poquito Mas
 2. Sa’eed
 3. End of the Road
 4. Smashing the Opponent *featuring Jonathan Davis (Korn)
 5. Can’t Stop
 6. Herbert the Pervert
 7. Killing Time *featuring Perry Farrell (Janes Addiction)
 8. Project 100
 9. Franks
10. Slowly
11. Legend of the Black Shawarma

Infected Mushroom vor sustine un turneu de promovare pentru albumul "Legend of the Black Shawarma", care va demara in data de 6 iunie, in Anaheim si se va incheia pe 18 iulie, in Los Angeles.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.