Imnul neoficial al Romanului (video)

blank

Casa de discuri independenta Voices Media incepe colaborarea cu un nou artist, Cristyz, care isi lanseaza astazi single-ul “Pune deoparte”, in colaborare cu Mr. Levy (ex. Cainele aka Soldat) si Praetor (VeritaSaga).

 

artisitPiesa este produsa de Proton Kid, mixata si masterizata de Costin Milon la Super Sound Studio, iar de artwork-ul video s-au ocupat Cosmin Sutu si Catalin Cristea. “Pune deoparte” va beneficia si de un videoclip ce va fi lansat in perioada urmatoare, filmarile fiind facute in Bucuresti.

Dupa colaborarile de succes ale lui Cristyz cu Nimeni Altu’, Mr. Levy, Praetor si Deliric, tanarul artist isi va continua seria de surprize muzicale cu o piesa alaturi de Pavel Stratan care se va numi “In Moldova”.Lansarea ei va avea loc pe 16 august la Vaslui, printr-o prestatie live de exceptie a celor doi interpreti.

De asemenea, tot astazi Cristyz isi va lansa si un tricou, “SuperSheep”, ce va putea fi comandat de pe site-ul sau oficial www.cristyz.ro, iar piesa “Pune deoparte” va putea fi cumparata de pe itunes si alte magazine online importante.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.