Hot Chip pregateste albumul One Life Stand

One Life Stand Hot Chip - band picture

Pentru "One Life Stand" cei patru au ales aceiasi reteta, si anume sa treaca prin mai multe genuri ale muzicii electronice. Cele 10 piese sunt realizate cu elemente din pop si post-punk.

One Life Stand tracklisting:

 1. Thieves in the Night
 2. Hand Me Down Your Love
 3. I Feel Better
 4. One Life Stand
 5. Brothers
 6. Slush
 7. Alley Cats
 8. We Have Love
 9. Keep Quiet
10. Take It In

Hot Chip va lansa "One Life Stand" pe data de 1 februarie 2010. 


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.