GLANCE feat EiLa – PRAF – ( video )

Cere curaj să lansezi o piesă care se cheamă “Praf”.

clickGlance şi Eila însă au riscat şi au câştigat, au reuşit vizualizări pe Youtube de peste 300 000 în mai puţin de trei luni cu varianta necenzurata…ceea ce numai praf nu e…

Trebuie să ai curaj să lansezi o piesă de dragoste atunci când toată lumea cântă despre sex. Dar cu  300 000 de vizualizări pe YouTube, Glance si Eila demonstrează ca încă dragostea nu e prăfuită.

Trebuie sa ai curaj să faci din Glance un solist după ce toată lumea l-a văzut ca pe ecoul Elenei Gheorghe astfel a luat nastere varianta radio a piesei pe care o puteti asculta incapand de acum.

Şi Mango Records garantează că toamna aceasta iubirea se va fredona pe versurile piesei “Praf”. Şi va fi încă un succes dupa “BLL” a lui  RedBlonde, sau “Lelelei Song” a lui Pitt Leffer.

De ce? Pentru ca respectă formula de succes: compoziţie bună (semnată Kazibo Music si Bang Bang Production ), voci puternice ( Eila si Glance), versuri romantice şi promovare pe măsură, marca Mango Records. Ce altceva să ceri de la o piesă? Poate doar un public pe măsură…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.