Gabriela Artene – soprana cu voce perfecta pentru muzica clubbing – Achay & Cezara feat. Gabriela Artene – It’s Over –

Gabriela Artene , o doamna in varsta de 59 de ani ,din Iasi ,care a fost redescoperita de catre cei de la Romanii au Talent in 2013 si care a ajuns pana in marea finala din acelasi an .

10325395_448354265309481_1408606484588255037_n” La cei 59 de ani ai mei e suficient de greu sa-ti imaginezi cam cum as arata daca as indrazni sa incep o cariera
in muzica ,ce ar presupune acest gen de ocupatie ce asteptari sa am de la aceasta, ce mari provocari poate aduce!dar imi spun ,pe de alta parte :si ce daca! au mai facut-o si altii si imi mai spun ca visele pot fi indeplinite la orice varsta ,doar sa vrei lucrul acesta!da!pentru ca marelemeu vis, ascuns atata amar de vreme in adancul sufletului meu,acela de a ajunge o cantareata de renume,tinde sa se materializeze!si se intampla print-un mare concurs de imprejurari frumoase care mi-au schimbat viata si care m-au determinat sa-mi doresc sa-mi dau valoare!am indraznit sa particip ca si concurenta in marele show “ROMANII AU TALENT” care m-a propulsat dintr-o data in alta lume ,care probabil ca era si lumea mea,dar nu eram convinsa de asta!acest show m-a convins ca visele se pot implini si ca daca imi doresc pot sa continui ce mi-am dorit dintotdeauna si anume sa cant!a fost prima mare provocare din acest inceput de practica muzicala dupa ce aproape 30 de ani m-am suparat pe muzica si m-am limitat doar la a o asculta. A doua mare provocare a venit dupa aceea ,cand incercand sa fac ceva si pentru mine ,am intalnit doi tineri carora le-a placut prestatia mea si care mi-au propus sa facem muzica si uite asa a aparut It`s Over . ”

Cezara( 20 ani ) ,pe numele complet,Cezara Ioana Costan ,pasionata de muzica inca din copilarie, a participat la diverse concursuri,castigand si premii semnificative.
In momentul de fata este studenta in anul I la Universitatea George Enescu din Iasi,continunadu-si studiile muzicale. La aceeasi casa de discuri Cezara mai are promovata si Melodia “One more time ” tot in colaborare cu Achay.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.