Florina Ghenescu este Miss G – foto –

Florina Ghenescu a avut deja câteva concerte de sărbători şi speră ca anul acesta să-i aducă mai mult succes.

1Pasionata de muzica inca din copilarie, frumoasa Florina
Ghenescu aka Miss G., cel mai nou artist Cat Music, lanseaza “Moonlight”,
primul sau single, o piesa al carei ritm te poarta pe meleagurile indepartatului Orient.
“Cred ca am cantat de cand ma stiu, in cor, la serbarile pe care le aveam la scoala si mai tarziu, la liceu. Muzica este modul cel mai direct prin care putem transmite ceea ce simtim, dragoste,
bucurie, dor…”, povesteste Miss G.

Compus de catre Adi Cristescu si Chris Mayer, “Moonlight”, single-ul de debut al artistei este “o poveste de dragoste care nu tine cont de nationalitate, poveste dragoste in care iubirea reuseste sa invinga orice obstacol ar aparea”,  dupa cum spune chiar artista.
Aflata intr-o permanenta dorinta de perfectionare, in paralel cu studiile, Miss G. ia lectii de canto si pregatire vocala, alaturi de nume de referinta in domeniu si colaboreaza cu artisti ca Daniel Nicolae, Robert Vulpescu (Proconsul), Bitza, Adi Cristescu si Chris Mayer.
Deocamdată a debutat cu o vacanţă în 2014, pentru a-şi încărca bateriile.

A prezentat anul trecut  la TVR emisiunea “Vara pe val”, iar acum s-a apucat de muzică. Vacanța cântăreței s-a terminat mai repede decât și-ar fi dorit.

De cum a ajuns în Capitală, Miss G a și intrat în studioul de înregistrări unde a început să lucreze la o nouă piesă care, spune ea, cu siguranță va ajunge hit.
La mai puțin de un an de la lansarea primului ei videoclip (februarie 2013), Miss G pare că a luat cu asalt showbiz-ul autohton.

Videoclipul single-ului Moonlight,regizat de Florin Botea, surprinde desfasurarea unui ritual magic ale carui ingrediente sunt dansul, razele lunii si o frumoasa fata, intruchipata chiar de catre Miss G.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.