“Fenomenul EDM”promovat in Romania

EDM Romania este prima platform romaneasca, website/media, care se adreseaza fanilor muzicii electronice din tara si de peste hotare.

edmromaniaroPutem vorbi despre faptul ca, la nivel international,EDM ( Electronic Dance Music ) a devenit un adevaratfenomen social, reprezentand practic, un mod de viata pentru foarte multi tineri.
Este absolut remarcabil ca, in acest moment,muzica electronica si mari producatori / dj se indentifica, cu cea mai rapidă creștere de popularitate infulentand, din plin, la nivel global intreaga evolutie a muzicii dance.
EDM Romania isi propune sa ofere cele mai importante stiri despre lumea producătorilor, artiștilor, managerilor, DJ-ilor, label-urilor, festivalurilor și multe altele.
Pentru ca in Romania n-a existat, pana la aceasta data, o preocupare reala de prezentare a unui asemenea concept, am considerat ca este de datoria noastra sa realizam un astfel de website.
EDM Romania se doreste a fi un site la dispozitia cititorilor, printr-un sistem interactiv online, aducand la cunostinta acestora, informatii despre evenimente, lansari ori noutati din domeniu, precum si productii muzicale de top.
“Am ales EDM ROMANIA,pentru ca avem de-a face cu o piata muzicala lipsita de consistenta muzicii electronice, obiectivul nostru fiind acela de a deschide noi orizonturi, in acest sens, mai ales ca am devenit primii producatori / dj romani semnati de celebra casa de discuri Spinnin’ Records.
Ne face placere sa impartasim pasiunea noastra din totdeauna, pentru muzica electronica tuturor acelora care sunt interesati,fapt care ne aduce o mare satisfactie.”
Fondatorii proiect EDM Romania ( Pascovski V. , Mihai Dragu, Robert Alexandru Pica )

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.