Dupa piesele „Da si Nu” si „Simt ca traiesc”, Georgia Rose revine cu o piesa noua

Persoana vesela, plina de viata, optimista si cu zambetul pe buze indiferent de situatie. Muzica este visul meu la care nu o sa renunt niciodata.

Spera  ca publicul sa se regaseasca in piesele si in muzica ei.

Georgia Rose poza 1In ianuarie 2013, printr-o intamplare fericita, am inceput colaborarea cu Aurel Corlaciu si Catalin Barbulescu care impartaseau  aceeasi pasiune pentru muzica si astfel, pe 20 mai 2013, a fost lansata prima noastra piesa “Da si Nu”.”

La scurt timp dupa piesa „Da si Nu”, ne-am decis sa pregatim o piesa in ton cu vara si astfel a aparut piesa „Simt ca traiesc”.

A treia piesa, si speram sa fie cu noroc, este piesa „Un minut”.

„Ideea piesei a pornit de la experienta pe care am trait-o. Cu siguranta, se regasesc multe persoane in situatia mea pentru ca cel mai frumos lucru este dragostea.

Cineva mi-a furat inima, exact asa cum spune si piesa, m-am indragostit pana peste cap, asa cum se intampla de obicei, si am zis sa transpunem sentimentele in muzica noastra, si spun muzica noastra pentru ca noi suntem o echipa care lucreaza foarte bine impreuna.Pentru piesa „Un minut”, Aurel Corlaciu a facut muzica si eu linia melodica, iar pe partea de text am lucrat impreuna cu Catalin Barbulescu, care este un textier tanar si foarte talentat.”

 

 

http://youtu.be/SSRaj5B5tko

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.