“Dominicanul Hevito, fost concurent X Factor, intră în promovare cu cel mai nou single al sau „Te quiero tanto”.


După ce a făcut furori o vară întreagă pe litoral cu melodia ”Sensual”, dominicanul Hevito revine pe scena muzicală cu un nou single pasional și ”caliente” – „Te quiero tanto”.

hevito cover te quiero tantoPiesa instigă la dans încă de la primele acorduri, iar textul ce poartă semnătura lui Hevito este compus în limba nativă a artistului.

”Te quiero tanto” este produsă în studioul lui Liviu Vârciu și compusă de Dumi Pădure și Hevito (muzică, orchestratie și text), melodia îmbinând perfect, într-un mix ideal, ritmul de raggaeton cu vibrația specifică muzicii latino și sound-ul actual de dance-clubbing.

După succesul melodiei „Sensual”, Hevito, considerat cea mai exotică apariție masculină din industria muzicală românească, a continuat colaborarea cu Dumi Pădure. ”Am colaborat foarte bine cu Dumi Pădure și mi-am dorit foarte tare să fac încă o melodie cu el și sper ca noul meu single să se bucure de același succes ca și „Sensual”. „Te quiero tanto” este o melodie foarte pasionala și mie îmi este foarte dragă. Chiar cred ca doar iubirea poate să facă mai frumoasă lumea asta care e atât de rece ”, a declarat atistul dominican.

Fostul concurent de la X Factor a mai colaborat în trecut cu Mihaela Cernea, iar în prezent ia lecții de canto și de chitară de la celebra Crina Mardare. Hevito își face încet, încet loc pe piața muzicală. Recent el a fost invitat de Tavi Colen să cânte un duet alături de bandul lui, la un concert pe care fostul „Talisman” l-a susținut într-un club din Centrul Vechi, iar legendarul Ovidiu Lipan Țăndărică și-a arătat, de asemenea, interesul de a face o melodie cu talentatul dominican.,,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.