Dj Bounce feat Mihai Andreias – Ma Jolie. (video)

Dj Bounce feat Mihai Andreias - Ma Jolie. (video)

Mihai Andreias ( compozitor, textier, voce).

” Primul impact cu muzical l-am avut cand am intrat la ultima preselectie pentru Scoala Vedetelor …asta se intampla in 1996 parca , apoi a urmat o trupa cu ,
care la vremea aceea dadeam ora exacta in muzica fiind vorba de trupa X-Trance …alaturi de Genius , MB&C si T-Short …dupa care a urmat colaborartea cu Laurentiu Duta …intr-un proiect muzical Millenium …pana in anul 2004 …urmand sa ma retrag si sa ma dedic mai mult compoziitior muzicale pentru trupe mari din tara si de peste hotare , in luna Mai 2012 am intalnit niste tineri
cu care m-am si imprietenit si am aderat la Let’s Go Project …ramanand ca eu sa ma ocup de partea de creatie si implementare al proiectului . toti si va salut cu respect !!!

Dj BounCe ( orchestrator, compozitor,textier) …este un Dj foarte talentat si un producator muzical pe masura din Maroc , alaturi de care o sa dau drumul la un proiect muzical ce o sa contina cateva piese muzicale , de ce nu ?…sa ducem muzica noastra cat mai departe !!!
Cu ajutorul colegului meu de trupa Dexter Deejay si alaturi de alti oameni din show – bizz-ul romanesc ..cred cu siguranta ca o sa ajung acolo unde trebuie , avem dj-ii de radio care ma apreciaza si ne apreciaza,avem suportul lor, dar sa nu uitam ca cel mai exigent juriu este publicul, caruia ii multumesc !!!! Va pup pe toti si va salut cu respect !!!

http://www.youtube.com/watch?v=cVyWZXRFCzs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.