To Top

Danton Eeprom lanseaza albumul de debut

Danton Eeprom Yes Is More cover albumDanton Eeprom a terminat munca pentru albumul de debut, care va fi lansat in luna ianuarie 2010.
Eeprom, pe numele sau adevarat Julien Brambilla, este cunoscut datorita pieselor de club, pe care le – a lansat in cariera sa, piese dark, dar si in genul electro house.

 Albumul sau de debut se intituleaza "Yes Is More ", iar pentru acesta Eeprom a realizat o serie de inregistrari cu instrumente live, dar si un cover dupa o piesa disco, lansata de Sister Sledge.

Julien Brambilla Tracklisting:

 1. Thanks for Nothing
 2. Give Me Pain
 3. Stilettos Rising
 4. Tight
 5. Desire No More
 6. Confessions of an English Opium-Eater
 7. The Feminine Man (feat. Chloe)
 8. Unmistakably You
 9. Lost in Music (feat. Au Revoir Simone’s Erika Forster)
10. Attila
11. Vivid Love
12. What’s a Balloon But a Bag of Air

Infine Music va lansa albumul lui Danton Eeprom, intitulat "Yes Is More" pe data de 21 ianuarie 2010. 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...