Cornel ne cântã despre “ O iarnã de vis”

blank

Cornel Ciubotaru, artistul originar din Brãila, care s-a lansat recent la nivel naţional şi european, lanseazã în aceastã searã piesa lui de iarnã, compoziţie proprie muzicã şi text, o poveste de dragoste, al cãrei final, fiecare dintre voi îl puteţi scrie.

Cornel-Iarna de visPiesa este lansatã împreunã cu o înregistrare live din cadrul unei emisiuni de la un post tv local, unde Cornel a fost recent invitat.
“Am compus piesa “Iarnã de vis” acum douã sãptãmâni, când eram la un training de specializare. Era o noapte friguroasã de iarnã, eu la hotel, afarã fulgii mari de zãpadã acopereau pãmântul , iar eu m-am hotãrât: trebuie sã fac o piesã specialã pentru aceastã iarnã. Aşa a luat naştere aceastã piesã, care dupã titlu pare vesela, dar de fapt, în esenţã ascunde trãiri intense şi melancolice. În piesã este vorba de evocarea unor momente minunate petrecute iarna alãturi de persoana iubitã, persoana care a plecat cândva departe şi nu s-a mai întors, fãrã explicaţii, fãrã motive….toate aceste lucruri se întâmplã pe fundalul unei ierni actuale, o iarnã de vis aşa cum a fost odatã! Versurile sunt inspirate din realitate, aşa cum am scris mereu, o realitate care uneori este pozitivã, plinã de lucruri frumoase, dar care ascunde de multe ori poveşti triste”, declarã Cornel.
Cornel Ciubotaru este un obişnuit al concursurilor locale, naţionale şi europene de profil. A participat timp de doi ani consecutiv la festivalul internaţional “Cernomorski Svutsi” din Balcik, Bulgaria unde a câştigat diferite premii, alãturi de corul Trison, din care a fãcut parte. Este absolvent de nota 10 al Şcolii Populare de Arte din Brãila. A câştigat premiul 2 la concursul regional Karaoke Star, care a inclus concurenţi din mai multe judeţe din regiunea de sud-est. A participat la preselecţiile X Factor, unde a ajuns pânã la etapa audiţiilor cu juriul. S-a bucurat pânã acum de aparitţi tv locale, regionale şi naţionale. Împreunã cu trupa Spirit Band din Brãila a susţinut concerte live timp de trei luni, bucurând şi primind aprecieri pozitive din partea publicului sãu. Single-ul precedent, “Hot”, a fost lansat şi este promovat intensiv la posturi de radio din Hamburg, Germania.

http://youtu.be/TncAItD-MJU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.