Cocoon va lansa in iunie Compilation I


 Cei care isi doresc acest album si iubesc vinylul vor putea sa cumpere o astfel de editie, dar va exista si varianta standard, pe compact disc. 

 1. EMT – XTRA Lunch
 2. Lauhaus – Back To Ipanema
 3. Secret Cinema – Kurzweil Chicago
 4. Gaiser – Am I
 5. Tim Green & Emerson Todd – Exercise
 6. Radio Slave – Na Und!
 7. Timo Maas – Jetstream
 8. Chymera – Fierenix
 9. Johnny D – Brasil
10. Guillaume & The Coutu Dumonts – Night
11. Kabuto & Koji – Drunken Slumber
12. Kollektiv Turmstrasse – Dead Room

Cocoon va lansa "Compilation I" la sfarsitul lunii iunie 2009. 


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.