Bowers & Wilkins Zeppelin iPod speaker

zeppelin_details_bw.jpg

Astfel au reusit sa scoata pe piata cele mai apreciate boxe pentru casa, dar si pentru studiourile de inregistrari. Acum a venit randul "Zeppelin".

 

 

 

Daca ai posibilitatea sa le folosesti, o sa intelegi despre ce este vorba. Incepand de la conectarea dintre iPod si Zeppelin, pana la nivelul incredibil de claritate a sunetului, totul este facut sa ofere colectiei tale digitale un sunet aparte, nemaiauzit pana acum. E genul de sunet care – ti taie rasuflarea!

 

zeppelin_bw_speaker_system_for_ipod_touch.jpg

video:Bowers & Wilkins Zeppelin Unboxing And Review

http://youtu.be/3SqKkRj0XM8

 

zeppelin_with_ipod_side_view.jpgScoate vechile boxe din uz. iPod-ul tau a asteptat multa vreme, dar cu Zeppelin, asteptarea a meritat!


Zeppelin este un sistem de boxe destinat iPod – ului, un sistem care umple camera in care te afli cu sunete deep, e un sound stereo perfect, si peste toate acestea, ofera niste detalii ale sunetului, pe care nu credeai ca e posibil sa le aiba piesele din iPod-ul tau.

Acest lucru se datoreaza faptului ca cele doua, iPod-ul si Zeppelin – ul au ceva in zeppelin_remote_control.jpgcomun: un design simplu si o tehnologie de varf, care – ti permit sa asculti, dincolo de muzica.
Uitat-te la iPod-ul tau.

Fie ca e iPod Nano, iPod Touch, iPhone, sau oricare MP3 player, suportul Zeppelin este cel care iti ofera sunetul perfect, acel sunet pe care nu-l stiai pana acum! 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.