AIAIAI creează „primele” căști wireless pentru DJ

Compania audio daneză AIAIAI a anunțat că va lansa, anul viitor, primele căști din lume concepute special pentru DJing wireless, notează Resident Advisor.co.

Create cu o latență ultra-scăzută, sub zece milisecunde, căștile TMA-2 DJ sunt cea mai recentă iterație a gamei AIAIAI de echipamente modulare pentru DJ. Firma daneză a mai fabricat căști fără fir, cum ar fi TMA-2 Wireless+. De asemenea, au mai fabricat căști pentru DJ, cum ar fi TMA-2 DJs. Dar aceasta este prima dată când au combinat totul într-un singur pachet wireless.

Noile căști au o diafragmă din bioceluloză de 40 mm, concepută pentru a produce bas și înalte clare, și pernuțe din spumă cu memorie pentru o izolare ridicată a sunetului. Bateria are o durată de viață de 25 de ore, o rază de acțiune fără fir de zece metri și o bandă flexibilă care înseamnă că căștile pot fi răsucite fără să se rupă. Designul lor modular înseamnă că puteți schimba tampoanele căștilor și banda pentru o gamă largă de opțiuni sau le puteți înlocui dacă se rup sau se murdăresc.

În timp ce majoritatea echipamentelor audio fără fir funcționează prin Bluetooth, tehnologia nu este potrivită pentru DJing din cauza decalajului dintre sursa audio și răspunsul Bluetooth. Pentru a depăși această problemă, AIAIAI a creat o mică cutie care se conectează la mufa pentru căști a mixerului, care trimite audio la căștile sale cu un decalaj aproape zero. Configurate în acest fel, căștile nu utilizează Bluetooth, deși există un mod Bluetooth pentru ascultarea în medii, în care un mic decalaj nu este o problemă.

În urmă cu aproximativ un an, AIAIAI a utilizat o tehnologie similară pe o gamă de monitoare de studio wireless, pe care le-a prezentat, de asemenea, ca fiind  premieră mondială.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.