Bogdan Vlădău lansează videoclipul celui mai recent single al său – Love Is In The Air

Dragostea este în aer și nu spunem doar noi acest lucru, pentru că se apropie ziua de 14 februarie, ci și artistul Mango Records – Bogdan Vlădău.

bogdan-love_is_in_the_air_fullhdFostul concurent al emisiunii „Burlacul” a lansat videoclipul noului său single Love Is In The Air. Piesa are un sound total diferit față de ceea ce eram obișnuiți să auzim în muzica lui și va deveni, cu siguranță, preferata tuturor îndrăgostiților.
Filmările videoclipului au avut loc în București și regia poartă semnătura lui Gabriel Hennessey, despre care Bogdan ne-a declarat următoarele: „A fost senzațional! Eu am lucrat de multe ori cu Gabi, ca fotograf, dar am descoperit o nouă latură a talentului său când am văzut de ceea ce este în stare ca regizor. Despre Love Is In The Air (compusă de Dorian Oswin) pot să spun că este o piesă care surprinde perfect starea de îndrăgostire, într-o formă pe care îmi doresc, sincer, să o mai simt. Am transpus acest lucru și în povestea clipului, unde personajul feminin, interpretat de Marie Damian (MRA), este o personificare a muzei mele – himera pe care o văd pretutindeni, dar nu apuc să o ating”.
Să ducem, așadar, dragostea la un nou nivel, prin intermediul muzicii lui Bogdan Vlădău și să ne lăsăm purtați în atmosfera romantică a videoclipului Love Is In The Air.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.