Blend.io: o noua comunitate de muzica

Blend este o nouă abordare online .

Blend Main

Blend.io este cea mai noua comunitate dedicata producatorilor si aduce un nou mod de abordare a colaborarii dintre mai multi producatori online. Producatorii pot publica proiectele lor muzicale in formate de fisiere native DAW: Ableton Live, Maschine, Pro Tools , Logic Pro, FL Studio, GarageBand etc . Nu este nevoie sa exporti fiecare track pentru ca proiectul complet sa  poata fi salvat si lucrat online pe Blend.io de catre alti utilizatori cu acelasi software.

In timp ce alte platforme, cum ar fi Soundcloud si Mixcloud se concentreaza  pe publicarea  setului final, accentul Blend este pe creatie si colaborare  –  are scopul de a face procesul de colaborare si partajare mai interactiv si simplu. Blend.io a avut o “lansare lenta” pe parcursul ultimului an in care a construit o comunitate solida si bine-plasata in randul producatorilor de muzica (indiferent de genul abordat de acestia) . Mii de artisti din intreaga lume  s-au alaturat, impreuna cu unele nume destul de mari.

Blend.io se adreseaza DJilor, inginerilor de sunet, producatorilor si muzicienilor care doresc sa lucreze si sa se conecteze si sa colaboreze cu alti oameni din industria muzicala. Abonatii DJ Mag se pot inscrie gratuit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.