Betty Stroe a lansat “Noi doi” feat. Jimmy

Betty Stroe lansează un nou single dance, ”Noi doi”, o colaborare inedită cu Jimmy.

cover noi doi aPiesa este ultima din şirul de single-uri ce o definesc pe Betty ca artist complet şi urmăresc schimbarea ei de stil muzical.

Piesa “Noi doi” este produsă de Attitude Music, aceeaşi echipă care stă în spatele succesului ultimelor două single-uri ”Yanna” şi “Trapped In A Dream”, iar muzica şi textul poartă semnătura lui Betty şi a lui Jimmy. Colaborarea dintre cei doi a fost pur întâmplătoare, dar rezultatul de nota 10. ”Jimmy este şi el artist Attitude Music, unul foarte talentat chiar! Eu lucram la piesa mea, iar el urma să vină să înregistreze piesele lui. Ne-a fulgerat un gând şi am început colaborarea pentru ”Noi doi”. Spontan, nimic pregătit!”, a declarat Betty.

Mesajul optimist şi pozitiv, conceptul de poveste de dragoste ideală şi rimturile antrenante şi actuale de dance fac din single-ul ”Noi doi” combinaţia perfectă pentru nopţile în club.

În ceea ce priveşte noul look adoptat de solistă, Betty spune că s-a obişnuit greu cu schimbarea: “Am simtit nevoia de o schimbare de look. Dar încă am momente în care mă uit în oglindă să mă conving că într-adevăr sunt blondă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.