Baietii de la Northway, adica Sergiu si Adi, au lansat de curand o noua piesa . (audio)

Northway - Come To Me

Melodia are in spate o poveste de dragoste, pe care baietii o transpun foarte bine prin versuri.
Cei doi au mai multe piese de dragoste, precum : “Pana La Cer” sau “Hello Hello” care a fost o colaborare cu baietii de la Deepcentral,
iar apoi un remix tot la aceasta piesa cu o cantareata renumita din Polonia,  Gosia Adrzejewicz.
 Proiectul lor capata tusa finala: În 2010, NORTHWAY se prezinta ca o trupa tânara de dance – club, care se adreseaza în special tinerilor între 15 si 25 de ani,
cu o muzica comerciala, perfecta pentru radiouri si cluburi. Piesele sunt compuse în colaboare cu Deepcentral si Play & Win si sunt pline de viata si de mesaje pozitive.
Cei doi tineri au mizat totul pe o singura carte, si iata, ca la putin timp de la venirea lor în Bucuresti, ies pe piata cu un single, perfect pentru noptile albe din cluburi si discoteci: „Hello Hello”.
Fiecare oras de provincie îsi are visatorii ei, care spera într-un succes pe care sa poata sa si-l traiasca în Bucuresti sau în alte capitale ale lumii. Unora visul li se transforma în realitate.
Scenariul este unul banal: câteva cafele, o pauza între orele de liceu, un chef în weekend si cineva realizeaza ca poate sa cânte, sa danseze si ca feedback-ul este unul pozitiv. Visul merge mai departe si începe munca individuala, mai apoi, acel cineva întâlneste alti tineri si…apar proiectele artistice.
Unele se destrama foarte repede, de cele mai multe ori din cauza orgoliilor, altele continua sub alta forma. Încercari, sfortari, disperari, renuntari toate fac parte din acest scenariu. Dar ceea ce transforma un scenariu banal într-un succes este intuitia ca ai întâlnit persoanele potrivite,
ca ti-ai gasit stilul care sa te reprezinte cel mai bine, totul combinat cu talent, multa ambitie si determinare. Aceasta este povestea cu final fericit a formatiei NORTHWAY.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.