ANTID8T feat. Alexandra Craescu – Picat de timp (audio)

Voices Media ne prezinta un nou single “Pictat De timp”, extras de pe albumul de debut semnat de Antid8t  – “Made in Mahala”.

 

ANTID8T - PICTAT DE TIMP (COVER)Piesa este in colaborare cu Alexandra Craescu, fosta finalista Megastar si Vocea Romaniei. Solista a avut colaborari de durata cu artisti consacrati precum Stefan Banica Junior, Marius Nedelcu (ex ACKENT), Vineri 13, VAMA sau Directia 5. In prezent, o puteti auzi la Teartrul National de Opera, unde joaca in primele musicaluri din Romania, “Rebecca” si “Romeo si Julieta”.

“Pictat de timp” a fost compusa de Giano, iar de productia muzicala s-au ocupat Legee si Antid8t, responsabil de liniile melodice de chitara a fost Petrut Ionut, voci aditionale de Alexandra Anghelache, melodia fiind imprimata, mixata si masterizata la “Super Sound Studio” (inginer de sunet Costin Milon).
“Si eu si Legee ne stiam cu Andrei (Giano) de foarta multa vreme… eu cel putin il cunosc cam de prin 2002, mereu i-am apreciat talentul si conceptele sale foarte fresh si inovatoare […] Stiam negativul din 2005; era facut de Giano, in vremurile sale de aur. Intr-o buna zi, am dat peste proiectul din FL [ Studio ] si m-am dus cu el la Legee sa il lucram. Liniile originale au fost pastrate, Legee a modificat tobele si elementele de percutie, aducand influente rock invederate. Chitara a fost trasa in studio, cu maestrul Petrut. Atat break-ul cu izul african, cat si ideea in ce priveste textul refrenului reprezinta aportul meu la productie […] piesa in varianta ei originala se numea “Rockstar”, scrisesem niste bucati despre faima, succes etc […] am scris trei variante de text pentru piesa, a fost destul de greu sa-i gasesc filmul, dar totul a venit natural, cand a trebuit […] sound-ul acela rock, foarte harsh si elementele africane m-au facut sa ma gandesc la cum se prezinta lumea in ziua de azi. Lumea e ca o jungla ! Lumea e aspra si rece! Toti suntem departe unii de altii si nu ma refer doar la distanta fizica […] asa mi-a venit ideea la care am si ramas, anume “Pictat De Timp”. Toti cadem prada melancoliei cand ne gandim la copilarie si cand realizam ca prezentul ne-a rezervat unele dezamagiri si greutati. Piesa dezvaluie unele aspecte sociale ce ii determina pe romani sa-si paraseasca patria, dar sugereaza simultan si necesitatea apropierii sufletesti, necesitatea pastrarii esentei individuale.” – Antid8t

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.