To Top

Andrew Weatherall isi lanseaza albumul de debut

a_pox_on_pioneers.jpgAndrew Weatherall va lansa primul album din cariera in luna septembrie 2009. Debutul artistului britanic, sub numele sau real se va intitula "A Pox On The Pioneers".
Weatherall este un nume cunoscut in muzica moderna, el a colaborat cu Primal Scream la "Screamadelica", dar si la proiectele Sabres Of Paradise si Two Lone Swordsmen. Lansarea unui album solo pare a fi in contradictie cu munca in echipa derulata de Andrew Weatherall pana in acest moment.

Albumul este unul modern, cu piese din genul techno, house si chiar disco.

A Pox On The Pioneers tracklisting:

 1. Fail We May, Sail We Must
 2. Privately Electrified
 3. Miss Rule
 4. Selective Walking
 05. Liar With Wings
 6. Let’s Do The Seven Again
 7. A Pox On The Pioneers
 8. All The Little Things (That Make Life Worth Living)
 9. Built Back Higher
10. Walk Of Shame
11. Stalker

Rotters Gold Club va lansa A Pox On The Pioneers pe data de 21 septembrie 2009.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...