Alle lanseaza al patrulea single sub sigla casei de discuri Voices Media.

“My weakness” este prima melodie pe care tanara cantareata o propune spre ascultare publicului in 2013 si anunta o perioada intensa, cu multe surprize muzicale pregatite pentru sfarsitul acestui an.
2.“De la sfarsitul anului 2012 si pana acum am pregatit trei piese noi. Fiecare exprima o alta stare, un alt mesaj si au o alta constructie melodica, armonica si ritmica. Totusi, toate aceste melodii au un numitor comun: o abordare diferita de peisajul muzical autohton. Nu am cantat niciodata pe o piesa doar pentru ca era la moda. Am cantat pe ce mi-a placut, am facut ce am simtit, in felul meu si asta mi-a adus intotdeauna aprecieri pozitive. <<My weakness>> este rezultatul unui volum de munca urias. Am incercat, pe cat posibil, sa ne asiguram ca sound-ul piesei va fi ceva diferit. De asemenea, ne-am concentrat foarte mult pe starea pe care ti-o transmite aceasta melodie. In fiecare pas al procesului creational si ulterior si in procesul tehnic de finalizare a cantecului nu am scapat nicio secunda din vedere vibe-ul piesei. Fiecare detaliu pe care l-am adaugat sau eliminat a fost rezultatul unui proces intens, serios si de multe ori obositor de selectie. Am facut toate acestea in incercarea de a veni cu un produs muzical cat mai bun. Astazi, dupa foarte multe ore de munca atat in echipa, in acelasi studio, cat si separat, putem spune ca suntem in sfarsit multumiti de ce a iesit. ” Alle

“My weakness” este produsa de Jay Murano, versurile si liniile melodice fiind scrise de Alle. Recordingul, mixingul si masteringul au avut loc la Super Sound Studio (inginer de sunet: Costin Milon), artwork-ul fiind realizat de lugojeanul Catalin Cristea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.