To Top

Ai Records pregateste un volum aniversar

ai_ten_years.jpgAi Records va sarbatori anul acest a10 ani de existenta prin lansarea unei compilatii intitulata "When I Was Ten".
Compilatia va include piese din mai multe genuri ale muzicii electronice dub techno, electro si ambiental.

Cele 10 piese ale albumului sunt semnate de artisti din catalogul Ai Records:   Najemsworb, Pathic, Sinner DC, Mike Manning.




 1. Mike Manning – My Fantasy
 2. Sinner DC – Glass Alley (Object Object Mix)
 3. Plant43 – Leaves
 4. Datassette – Crawling Greens
 5. EOC – Departure
 6. Najemsworb – Forte
 7. Pathic – Ticktock
 8. Dez Williams – Process Of Elimination
 9. FZV – The Other Day
10. The Third Man – FGB

Ai Recordings va lansa When I Was Ten pe data de 2 noiembrie 2009.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...