Aeroplane debuteaza cu albumul We Can’t Fly

We Can't Fly by Aeroplane

 Fasano a ales sa paraseasca proiectul, in timp ce De Luca urma sa se ocupe in continuare de Aeroplane.
Vestile legate de lansarea albumului de debut au tot circulat pe parcursul verii, dar informatiile oficiale au aparut abia acum. Pe "We Can’t Fly", fanii Aeroplane vor descoperi o serie de invitati speciali, cum ar fi trupa indie pop Au Revoir Simone, grupul italian Poni Hoax si Merry Clayton (care a cantat alaturi de Rolling Stones la piesa "Gimme Shelter").

We Can’t Fly – tracklisting:

 1. Mountains of Moscow
 2. We Can’t Fly
 3. Superstar
 4. London Bridge
 5. I Don’t Feel
 6. Without Lies
 7. The Point Of No Return
 8. Good Riddance
 9. Caramellas
10. Fish In The Sky
11. My Enemy
12. We Fall Over

Wall Of Sound va lansa albumul de debut Aeroplane, intitulat "We Can’t Fly" pe data de 27 septembrie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.