Achay ft Cezara- One More Time

Cezara( 20 ani ) ,pe numele complet,Cezara Costan ,pasionata de muzica inca din copilarie, a participat la diverse concursuri,castigand si premii semnificative.

4 (1)In momentul de fata este studenta in anul I la Universitatea George Enescu din Iasi,continunadu-si studiile muzicale. Pe langa muzica,pasiunile acesteia sunt teatrul si lectura.
Melodia “One more time”,pentru mine,reprezinta orice adolescenta indragostita dar caruia ii este frica sa si exprime sentimntele in fata baiatului drag. versurile sunt un strigat,o dorinta,o eliberare in forta sentimentelor.

Andrei Rotaru A.K.A. Achay (A26 ani ) compozitor de muzica electronica . Sub numele de Igoras Andrei am pornit un proiect muzical de muzica Trance , iar cu prima melodie “Sunrise” am castigat locul al II-lea la concursul de productie muzicala organizat de Night Music (editia cu nr 4)sub motto-ul “exprima-ti energia prin muzica ,nu prin violenta ! ” .
Impreuna cu Cezara am pornit un proiect de muzica electronica (House , House progresive ,Dance ) si speram ca pana la sfarsitul lui 2014 sa terminal si primul nostru album . ” One more time ” este prima melodie de pe album .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.