A Guy Called Gerald: Tronic Jazz The Berlin Sessions

Tronic Jazz The Berlin Session

Daca in cazul "Proto Acid", piesele erau lucrate in genul techno si uptempo, acest nou material de studio propune 13 piese cu un tempo cald.
"Tronic Jazz" va fi cel de – al 11 lea album al artistului din  Manchester.



Tronic Jazz The Berlin Sessions tracklisting:

 1. People Moover
 2. Nuvo Alfa
 3. Flutter
 4. Iland
 5. Just Soul
 6. The Dip
 7. Round Eco
 8. Dirty Trix
 9. Wow Yheah
10. Indi Vibe
11. Pacific Samba
12. Conclusion F min Blue
13. Merfed

Laboratory Instinct va lansa albumul "Tronic Jazz The Berlin Sessions" pe data de 10 mai 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.