Connect
To Top

Ziua Europeana a Limbilor @ Institutul Cervantes

 

Ziua Europeana a LimbilorZiua Europeana a Limbilor aduna anual, pe 26 septembrie, miloane de oameni in 45 de tari. Initiat in 2001, proiectul isi propune cultivarea diversitatii culturale si lingvistice in Europa, precum si incurajarea invatarii limbilor straine de catre toti cetatenii europeni.

Dincolo de aceste obiective, celebrarea limbilor europene reprezinta si o ocazie de a petrece. Se organizeaza sute de evenimente in toata Europa: spectacole, animatii pentru copii, jocuri muzicale, cursuri de limbi straine, emisiuni de radio si televiziune, conferinte.

 

Sambata, 29 septembrie 2012, intre orele 12.00-18.00, la noul sediul al Institutului Cervantes (Bd. Elisabeta nr.38, Bucuresti) va avea loc o noua editie a Zilei Europene a Limbilor, eveniment organizat de Institutul Cultural Roman, Institutul Italian de Cultura „Vito Grasso“, British Council, Institutul Polonez, Institutul Goethe, Institutul Camões, Institutul Cervantes, Institutul Francez, Delegatia Wallonie-Bruxelles si Centrul Cultural al Republicii Ungare-Institutul Balassi. Sunt programate lectii deschise in mai multe limbi, diverse spectacole, cursuri de gastronomie, dansuri, jocuri interactive, karaoke etc. 

 

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.