World Of Mouth – debutul lui Martin Eyerer

Martin Eyerer - World Of Mouth

   "World Of Mouth" va aparea cu bonus mix CD, care va contine piese semnate Oliver Koletzki, Dusty Kid si Tom Pooks.

Tracklist                                                                                                             Kling - Klong Recordings

01 Furthermore
02 Memento (ist hot)
03 Monza
04 Decent Track
05 Azul
06 Cave Canem
07 Barbers Pole
08 Telegonos
09 Yakamoz
10 La dolce vita

   "World Of Mouth" va fi lansat la sfarsitul lunii martie 2008 cu Kling Klong Recordimgs.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.