Connect
To Top

Vin vechi in cateva minute

 

old wine casey jonesUn mecanism minune ce transforma vinul ieftin in cea mai buna licoare bahica, imbogatita cu savoarea conferita de trecerea anilor, va ajunge pe piata in perioada urmatoare. Aparatul minune are si puterea de a face sa dispara mahmureala de a doua zi, sustine creatorul mecanismului.

 

Inventatorii sustin ca aparatul poate tranforma vinul de duzina in cel mai gustos vin in doar 30 de minute, uitlizand o tehnologie ultrasound de ultima generatie.

Gadgetul de 500 de euro invecheste vinul cu cateva decenii, aproape instantaneu provocand ciocnirea moleculelor de alcool din interiorul sticlei de vin.

”Dispozitivul functioneaza pentru orice tip de alcool care capata un gust mult mai bun odata cu trecerea anilor”, sustine inventatorul Casey Jones.

”Aspectul si buchetul bauturii este imbunatatit din cauza schimbarilor chimice care au loc. Astfel, alcoolul este absorbit mult mai usor de rinichi, iar mahmureala de dupa este practic eliminata”, mai spune Casey Jones. 

Aparatul minune a atras deja atentia unui faimos lant hotelier, cu care inventatorul Casey Jones este deocamdata in negocieri.

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...