Videoclip nou: Eli feat. Oana – Spune

Coperta Eli

Dupa succesul obtinut alaturi de Oana Radu cu piesa “Tu” ( peste 15 milioane de vizionări pe youtube, locul 1 in topurile radiourilor mari de la noi dar si 2 nominalizari la RMA 2014 la categoria “Best New Act” si “Best Dance Song”), Eli lanseaza astazi un nou videoclip la piesa “Spune” in colaborare cu Oana.
“Spune” este transpunerea in versuri si note a unei povesti de dragoste traita de Eli, fiind o continuare a single-ului “Hey”.

Videoclipul a fost filmat in Timisoara fiind regizat de Ionut Trandafir (Trandafilm), instrumentalul piesei a fost semnat de Jay Murano, versurile au fost scrise de Eli si Oana, iar productia muzicala, mixingul si masteringul au fost realizate de Costin Milon la Super Sound Studio.

Eli este fara indoiala unul dintre cele mai importante nume din peisajul urban autohton. Ascensiunea sa a inceput o data cu aparitia la Cronica Carcotasilor. Ulterior, a lansat mai multe single-uri alaturi de cunoscutul producator muzical George Hora, responsabil pentru multe dintre hiturile industriei muzicale romanesti. Piese ca “Hey”, “Vara rece”, “Studenta” au avut un real succes fiind difuzate in heavy-rotation de radiouri si televiziuni. Astfel, Eli a reusit sa stranga o comunitate impresionanta de fani adunand peste 50 de milioane de vizionari pe Youtube.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.