Viorel Dragu – They Came E.P. (CZ) 

Viorel Dragu in studio

Viorel Dragu debutează la label-ul CZ din Belgia cu E.P. – ul “They Came” ce contine doua piese originale techno “They Came” si “Portal”. Acesta va fi lansat pe 29 Mai cu 2 saptamani de exclusivitate pe Traxsource, apoi pe 12 Iunie pe Beatport, iTunes si restul magazinelor online de muzica.

CZ025 cover - Viorel Dragu - They came

Viorel este un DJ si producator experimentat, cu o serie impresionantă de rezidențe și evenimente. De la a fi rezident la faimosul Café del Mar Ibiza în 2012, pana la a pune muzică în multe alte locatii cunoscute pe plan internațional de pe insulă (Sankeys Ibiza, Bora Bora Ibiza, Es Vive Hotel, Hotel Santos, Savannah Ibiza, Sushi Mambo și multe altele), de asemenea, fiind invitat de mai multe ori, la Ibiza Global Radio pentru emisiunea lui David Moreno “Ibiza Dance”.

Viorel Dragu portretMuzica lui Viorel a ajuns in playlist-urile mai multor DJ de renume international din industrie, precum Richie Hawtin, Carl Cox, Sidney Charles, Hermanez, Uner si multi altii. Cu piese lansate la Natural Rhythm, urmat de Proof Recordings si Share Records, anul acesta Viorel a semnat si cu labelul CZ din Belgia.
Prima sa lansare in colaborare cu Gruia a fost in Mai 2014, intitulată “Malediction” [Natural Rhythm] , care conține două piese originale si doua remixuri de la producători de renume, precum Hermanez și Horatio. La scurt timp a fost lansarea solo a EP-ului “Deep Waters” [Natural Rhythm], piesa principala fiind inclusa în playlist-ul lui Richie Hawtin la Enter Space Ibiza si la Creamfields Liverpool.

La inceputul anului 2015 a avut primul contact cu Label-ul Proof Recordings la care a scos un remix pentru Loopsize, alături de Gruia, urmat apoi in August de o primă colaborare cu LaOra pentru EP-ul “Cuckoo”, cu remixuri de la DannyO și Pizeta.

In 2016 o alta piesa semnata Viorel Dragu si Gruia, a fost semnata la Proof Recordings. Aceasta s-a intitulata “HOIA” si a fost lansata pe compilatia “Ibiza Summer Compilation 2016”.
Un alt EP solo intitulat “Closer” a fost lansat în Iulie 2015 sub label-ul Share Records si contine 3 piese originale.

Un pas foarte important a fost făcut atunci când CR2 Records a sublicentiat o colaborare cu Horatio intitulata “Enter the Dragon”, piesa care a fost inclusă în Compilatia de 4 CD-uri Space Ibiza 2015 , mixata de Technasia. Aceeași piesa i-a atras atenția lui Carl Cox atunci când a mixat la party-ul de închidere Revolution at Space Ibiza in 2015 si 2016 și din nou la ADE 2015.

Puteti asculta aici un scurt preview al EP-ului “They Came”
Soundcloud teaser: https://soundcloud.com/viorel-dragu/sets/viorel-dragu-they-came-ep-cz

Il puteti urmari pe Viorel Dragu pe retelele de socializare:

Facebook: www.facebook.com/dj.viorel.dragu
Soundcloud: soundcloud.com/viorel-dragu
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/viorel_dragu/
Twitter: twitter.com/ViorelDragu
Instagram: https://www.instagram.com/viorel_dragu/
Beatport: https://pro.beatport.com/artist/viorel-dragu/406931
RA: http://www.residentadvisor.net/dj/vioreldragu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.