Connect
To Top

Van Buuren lanseaza Armin Only: Imagine pe DVD

Armin Van Buuren   Armin Van Buuren va lansa un DVD cu ultimul sau dance event din seria Armin Only, care a avut loc pe data de 19 aprilie 2008 in Utrecht – Olanda, ocazie cu care Van Buuren a lansat si noul sau album intitulat "Imagine".
   "Armin Only: Imagine" contine doua discuri cu cele mai bune momente ale concertului, plus scene filmate inainte de inceperea show-ului (care a durat 9 ore) si interviuri.
   "Armin Only: Imagine" reprezinta varful in cariera mea. Sa impartasesc piesele din noul meu album unui public masiv, ei bine, asta a fost o experienta uluitoare", a declarat Van Buuren.

Armin Only: Imagine   "Muzica este ceva personal pentru fiecare dintre noi si ceea ce am realizat in calatoriile mele transpare in tot ceea ce am creat – aceste productii care ajung la oamenii din intreaga lume. Unul dintre lucrurile minunate care caracterizeaza fiinta umana este ca are posibilitatea sa isi imagineze, sa creeze, sa evadeze in propriile imaginatie, atunci cand vrea sa retraiasca un anume sentiment…sau cand vrea sa descopere senzatii noi", a incheiat Van Buuren.

 

                                                       video: Armin Only 2008 : Opening Sequence

 

                                                            video: Armin Only: Imagine 2008 (1)

 

                                                             video: Armin Only: Imagine 2008 (2)

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...