Uddi – Oameni (Cover Aurelian Andreescu) Foto&Video

Anul 2014 a fost un an plin si incununat de succes pentru Uddi: doua featuring-uri care au tinut primele locuri ale topurilor TV/Radio din tara (Ipotecat, Prietena ta), concerte si nenumarate aparitii TV si Radio. Si pentru ca vrea sa continue la fel, Uddi incepe anul 2015 cuā€¦ muzica, bineinteles.

De data aceasta nu este vorba de un nou single, ci de un cover-tribut adus de artist muzicii romanesti autentice si marilor artisti ai tarii noastre. Este vorba de o interpretare actuala a piesei Oameni, a lui Aurelian Andreescu, prin care Uddi isi manifesta aprecierea si respectul fata de muzica buna si nu in ultimul rand, fata de oamenii de toate varstele, genurile, ocupatiile.
Video-ul care insoteste Oameni este o productie simpla, prin care incercam, asa cum spune si piesa, sa surprindem diferite persone in diverse ipostaze, precum si relatiile dintre ei – prieteni, iubiti, parinti, copii.
Uddi aduce un suflu nou si personal piesei prin adaugarea unei strofe rap, prin interpretarea originala si prin instrumentalul actualizat.

Videoclipul piesei a fost filmat in timpul orelor de varf, la statia de metrou Unirii, cat si intr-un studio foto, unde au fost surprinse expresii si momente haioase ale diversilor oameni care au participat: colegi, prieteni si invitati speciali. Printre acestia, ii enumeram pe Cata Dum (Stand Up Comedian), Style The Kid, precum si pe Iosif Simon (Radio Zu), Mircea Valcu & Liza Sabau (Utv) si Vlad Parvulescu (Music Channel).


ā€œItā€™s all about connecting people. Pentru mine, piesa aceasta este un monument al muzicii usoare romanesti si a fost o onoare si o placere sa o interpretez. Am facut piesa asta din suflet, pentru oameni. Jah is love! Sa fim mai buni si mai frumosi in 2015!ā€, spune Uddi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.