Connect
To Top

Trance Awards 2007

about_img_2.jpg   Trance Awards este evenimentul care celebreaza cele mai mari nume ale scenei trance internationale, din ultimele 12 luni.Favoritii sunt alesi cu ajutorul fanilor care isi pot exprima optiunile, votand pentru cele 13 categorii pe www.tranceawards.com.

   In ultimii ani, evenimentul a devenit un punct de referinta pentru muzica electronica, fiind considerat cel mai mare din calendarul international, dedicat acestui gen de muzica.
   La ultimele editii, evenimentul a fost sustinut de Gods Kitchen si Slinky, anul acesta a venit momentul institutiei trance "Passion" si a clubului The Emporium , sa se implice activ in organizarea "Trance Awards".


about_img_1.jpg   Petrecerea va avea loc in Marea Britanie, pe 22 decembrie 2007.Judge Jules, una dintre cele mai importante figuri de pe scena dance internationala va prezenta evenimentul, dar alaturi de el vor performa :Sander van Doorn, Gareth Emery, Marcel Woods, Graham Gold, si Nu NRG.Line – up – urile acestui an, mai includ prezente precum: Simon Paterson, JFK, John 00 Fleming, Matt Hardwick…si multi altii…
   Pe site-ul dedicat evenimentului, echipa Trance Awards a creat o zona intitulata "Trance HiStory"; dj-i, producatori, promoteri, toti vorbesc despre ce inseamna "fenomenul" trance.
   Liniile de vot au fost deschise in data de 1 noiembrie 2007, fanii avand posibilitatea de vot pe parcursul unei luni de zile…dupa care evenimentul final din 22 decembrie…
Iata categoriile:
Best DJ
Best Producer
Best Label
Best Live Act
Best Track
Best Remixer
Best Resident
Best New Face
Best Club
Best One – Off Event
Best Album / Compilation
Best Radio Show
Best Website

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...