Connect
To Top

Topul retelelor sociale in functie de traficul zilnic: Facebook are 600 milioane de unici pe zi

 

Facebook, Twitter, LinkedInFacebook conduce in topul retelelor de socializare in functie de traficul zilnic, cu 600 de milioane de vizitatori unici pe zi, arata o analiza a blogului de tehnologie Pingdom. 

 

Numarul retelelor sociale cu peste un milion de vizitatori pe zi trece de 25, insa Facebook domina clar lista, avand trafic de 8 ori mai mare decat Google+ si de 15 ori peste Twiter. Analiza se bazeaza pe date din Google Trends for Websites si arata faptul ca retele ce odata au fost puternice, au scazut enorm, MySpace ajungand sa aiba doua milioane de vizitatori pe zi, fata de 25-30 milioane, cat avea la apogeu.

Facebook are 600 milioane de vizitatori unici pe zi, iar Google+ are circa 75 de milioane de useri/zi. Pe locul al treilea in topul retelelor sociale este QZone din China pe care intra in medie 45 milioane useri zilnic, in timp ce popularul Twitter are 35 de milioane. Pe locul al cincilea vine reteaua rusa Odnoklassniki (colegi de clasa, in traducere) cu 17 milioane de vizitatori unici pe zi.

 

 

 

Sursa: Hotnews, Pingdom

 

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...