To Top

Tiesto vine cu Elements Of Life Remixed

Tiesto Party   Dupa succesul cu originalul, Tiesto revine cu un nou volum "Elements Of Life remixed". Toate cele 11 piese ale LP-ului original sunt prezentate pe noul material intr-o versiune remixata, iar bonus-ul de aceasta data nu mei este "He’s A Pirate", track-ul fiind inlocuit cu productia "No More Heroes", care la momentul lansarii albumului, nu era terminata.                                                                Tiesto

Tiesto   Remixurile includ variante semnate Cosmic Gate, Dirty South si Fonzerelli, dar si cateva versiuni noi ale pieselor, in varianta extended, pe care Tiesto le-a "pus" pe perioada derularii turneului de promovare "Elements Of Life World Tour"





Iata si tracklist-ul:
01. Ten Seconds Before Sunrise (First State Remix)
02. Everything (featuring JES) (Cosmic Gate Remix)
03. Do You Feel Me (featuring Julie Thompson) (Roger Martinez Remix) (5:08)
04. Carpe Noctum (Fire Element Mix) (5:48)
05. Driving To Heaven (Mat Zo Remix) (7:10)
06. Sweet Things (featuring Charlotte Martin) (Tom Cloud Remix) (6:25)
07. Bright Morningstar (Andy Duguid Remix) (7:36)
08. Break My Fall (featuring BT) (Richard Durand Remix) (5:23)
09. In The Dark (featuring Christian Burns) (Dirty South Remix) (5:49)
10. Dance4Life (featuring Maxi Jazz) (Fonzerelli Remix) (6:17)
11. Elements Of Life (Alex Kunnari Remix) (6:33)
Bonustrack: No More Heroes (featuring Blue Man Group)


Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...