Connect
To Top

The Chemical Brothers vin in 2008 cu Brotherhood

   Dupa un succes urias cu care au castigat un premiu Grammy, pentru cel mai bun album "We Are The Night", duo-ul The Chemical Brothers revin cu "Brotherhood", o colectie Best Of, care va fi lansata pe 1 septembrie 2008.
   Fiecare dintre noi este, sau a fost fan Chemical Brothers, iar din acest motiv nu putem decat sa ne aratam entuziasmati de faptul ca cel de-al dilea disc din "Brotherhood" contine 10 experimente muzicale, variatiune pe aceiasi tema – "Electronic Battle Weapons". Primul CD ne rezerva doua track-uri noi – "Midnight Madness" si "Keep My Composure".
   16 ani, 10 milioane de record-uri vandute, 5 albume consecutive NO.1 si 4 premii Grammy, par a fi bagajul perfect pentru cariera oricarei trupe, dar acesta este cumulul de trofee al The Chemical Brothers.   "Brotherhood",  material pe care la un moment dat veti pune mana, nu este un document al istoriei lui Tom si Ed. NU!!! "Brotherhood" este genul de CD pe care-l asculti vineri seara, cand din boxe vrei sa fii asaltat de 15 productii GOLD.

The Chemical Brothers   De la inceputurile timide Dust Brothers, pana la un big beat adus de "Leave Home", "Chemical Beats" si "Block Rockin Beats", The Chems au ramas conectati la tot ceea ce a insemnat public de-a lungul timpului; nici un alt dance act, de la Kraftwerk incoace, nu a reusit sa se re-inventeze atat de bine.
In 1999 au performat in fata unui public urias la festivalul Glastonbury, cea mai mare audienta pe care celebrul eveniment britanic a avut-o vreodata, iar in 2005 au lansat "Galvanize", care a devenit cea mai "cantata" piesa la posturile de radio din intreaga lume.
   De la uluitorul house din "Hey Boy Hey Girl" si "Believe", la psihedelic ("Setting Sun"; "The Golden Path") si pana la acid ("Saturate"; "Out Of Control"), cei doi au aratat o gandire in perspectiva, dincolo de norma stilurilor muzicale si au reusit sa se adapateze, nu doar o data, ci de fiecare data.
Alaturi de clasicele Chimical Brothers, noul album vine cu un CD Bonus, care contine experimentele muzicale de laborator ale celor doi, din 1996, de cand au pus bazele "Electronic Battle Weapon", pana in prezent.
   "Brotherhood" este lansat nu pentru ultimii 16 ani, ci pentru urmatorii 16 ani ai proiectului Chemical Brothers.

 

Tracklist:

Disc 1
  
Galvanize
Hey Boy Hey Girl
Block Rockin’ Beats
Do It Again
Believe
Star Guitar
Let Forever Be
Leave Home
Keep My Composure
Saturate
Out Of Control
Midnight Madness
The Golden Path
Setting Sun
Chemical Beats


Disc 2 [Battle Weapons]

Electronic Battle Weapon #01
Electronic Battle Weapon #02
Electronic Battle Weapon #03
Electronic Battle Weapon #04
Electronic Battle Weapon #05
Electronic Battle Weapon #06
Electronic Battle Weapon #07
Electronic Battle Weapon #08
Electronic Battle Weapon #09
Electronic Battle Weapon #10

 

                                                     video: The Chemical Brothers – "Galvanize"

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.