The Beast – Otus EKS

eks_otus_dj_midi_controller.jpg

 eks_otus_top_view.jpg

Este construit pe o bază solidă din aluminiu cu un design elaborat si plin de culoare care il face sa iasa in fata, vizual şi stilistic.

La 2 kg este robust, picioarele sale intelligent amplasate il fac sa stea ferm. Similar cu Da Scratch Midi controller al lui Stanton, acesta are caracteristici touch-control pentru zone sensibile, cum ar fi pad-ul XY (foarte folositor pentru efecte), pitch slider relativ şi  butoanele touch control.
Există, de asemenea, traditionalul jog-wheel ("roata" care ajuta la potrivirea pieselor)  care este in plus si touch-sensitive (sensibila la atingere), si care oferă o performanţa si un feel similare cu cele oferite de Pioneer CDJ-1000.
Unul din lucrurile cheie cu care vine controller-ul Otus este un aspect familiar si un design facil, foarte apropiat (ca si pozitionare a butoanelor) de CD playerele clasice pentru DJ. Otus  face un compromis bun între controlul efectelor şi stilul tradiţional CDJ. Look and feel CDJ.

 Otus EKS se adreseaza unui DJ care doreste sa utilizeze un DJ mixer traditional si caruia ii place sa pastreze elementele mix-ului separate. Poate controla cu usurinta un set intreg utilizand mixere virtuale, prin rutarea controalelor de mixer la orice control pe care il doriti pe Otus.

the-eks-otus-usb-dj-controller-looking-better-than-anything-else.jpgO pereche de Oti ar fi ideala pentru software-ul cu patru-track-uri, cum ar fi Traktor; in plus ofera si conexiuni audio pentru fiecare track. Conexiune: Foarte bine conectat cu un stereo dual (analog RCA) plus un dispozitiv headphone si doua iesiri digitale spdif (RCA). Otus vine pe piata sub forma unui produs cu adevarat profesionist pentru controlul softului DJ si cu trasaturile unui soundcard built-in cu sase canale Burr-Brown I2S DAC – 24-bit  care reda un sunet plin de o claritate exceptionala. Otus EKS are o foarte buna conectivitate cu Windows, Linux and Mac, folosind atat USB 1.1 cat si 2.0. Dimensiuni: 365mm x 335mm x 70mm.


 
Spre deosebire de Da Scratch, şi din cauza  dimensiunii sale, Otus nu poate fi strecurat in geanta laptop-ului.  Butoanul de comanda,  embosat  pe partea de sus ne obliga sa luam playerele in cutie. Cei de la UDG au scos deja una 😉

 

video:EKS Otus Live Demo

http://youtu.be/eIQ9TaVNqdc

 

 

eks_otus1.jpg
otus_with_traktor_crop.jpg

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.